Elisabeth Hotel

OUR STORY

ONZE KAMERS

Alle 61 kamers zijn niét-rokers, zijn standaard ingericht met parketvloer en voorzien van alle faciliteiten om uw verblijf tot in het kleinste detail aangenaam en comfortabel te maken: airco, telefoon, televisie, performante en gratis WIFI-verbinding, docking station, koelkastje en mogelijkheid tot het zetten van een heerlijk kopje koffie.

Zij beschikken over een zeer ruime badkamer met inloopdouche of bad en zijn opvallend modern en hedendaags ingericht. Wat deze kamers helemaal bijzonder en gezellig maakt is de mooie lichtinval.
Een aantal van hen biedt ook een uniek zicht op de torens van de stad!

Afhankelijk van de beschikbaarheid verblijft u tijdens de week in Elisabeth vanaf €75, tijdens het weekend vanaf
€55.

HISTORISCH PAND, MODERNE ARCHITECTUUR

Hotel Elisabeth is een voormalig ziekenhuis dat dateert uit het interbellum en dat met repect voor de bestaande architectuur is getransformeerd tot een modern en gezellig viersterren-hotel.

Het situeert zich op amper 200m wandelafstand van het hart van de stad en biedt met 61 stijlvol en hedendaags ingerichte kamers maximaal comfort en gezelligheid aan gasten op zakenreis of op ontdekkingstocht in de unieke historische stad.

De ontbijtruimte baadt in het licht en kijkt uit op een mooie binnentuin met olijfbomen. Parkeren kan ondergronds onder het hotel!

IDEALE UITVALSBASIS

U logeert op wandelafstand (+- 100m) van het nieuwe Dossin-museum, om de hoek van het Mechels stadsmuseum “Hof van Busleyden”, en vlakbij de Sint-Rombouts kathedraal, de Grote Markt en het centrum. (+- 200m)